تولید کننده انواع مصنوعات چوبی
تولید کننده انواع مصنوعات چوبی

arkachoob

span>
  • آرکا چوب تولید کننده انواع مصنوعات چوبی
آخرين مطالب
آشپزخانه سالم 3

آشپزخانه سالم 3

درگذشته های نه چندان دور در بسیاری از فرهنگها ، محل آشپزخانه را از بخش نشیمن و اصلی خانه جدا میکردند و اگر محل آن نزدیک به محل نشیمن اصلی خانه قرار داشت آن را با دری ضخیم بسته نگه میداشتند . در حال حاضر مکانهایی که در آنجا غذا تهیه میشوند به نیاز اساسی انسان به تغذیه پاسخ می دهد . چه کسی در میان ما هست که از بوی خوش غذاها و گر مای دلپذیر اجاقی که به روی آن ظرفی از غذای اشتها برانگیز است ، به خصوص در شبهای زمستانی لذت نبرد ؟ طراحی یک آشپزخانه سالم با عوامل دوستدار زمین و با روح انسانی آغاز میشود . لازم نیست تا نیاز های امروزی و دستگاه های برآورده کننده این نیاز ها را پشت قفسه ها و کابینت ها پنهان کرد ، ولی باید تاحد امکان ضمختی آن هارا با جزییاتی از طبیعت ، نرمتر کرد .

انتخاب انواع میوه های رنگین و قدرت تاثیر گذاری رنگها برای تحریک ذائقه و حتی لذت بصری ما مهم است. اتاق ها و آشپزخانه هایی که در آن ها وسایل فلزی و رنگ های فلزی مسلط هستند ، وجود نقطه هایی از قرمز پررنگ به صورت وسایلی متفا وت از ظروف گرفته تا رنگ وسایل بزرگتر ،فعالیت مغز را تحریک کرده، تنفس و ضربان قلب را قوت می بخشد. برای کاهش امواج الکترومغناطیسی و پاکیزگی های هوای آشپزخانه به ویژه امروزه که اکثر آشپزخانه ها به صورت مستقیم با نشیمن و قلب خانه ارتباط دارند تا حد امکان باید از وجود گیاهان سبز در گلدان ها استفاده کنید .در کنار سینک ظرفشویی گیاهی گلدار مانند سنبل را قرار دهید و اتاق های دیگر را با عطرهایی چون گریپ فروت یا لاوندر (اسطوخدوس) خوش بو کنید.اجازه دهیدتا صدای دل انگیز شر شر یک آبشار کوچک خانگی به منظور پوشاندن صدای وسایلی چون یخچال فضای خانه را پر کند.

آشپزخانه

طراحی برای آسانی وراحتی

آوردن گرما و زیبایی به فضای آشپزخانه به معنی اضافه کردن و انباشتن خرده ریزها و اشیاء قیمتی ، عتیقه و پر زرق و برق نیست.آشپزخانه سالم ، زیبایی خود را در کاربری بدون ظاهر فریبی به دست می آورد. هر یک از وسایل داخل آشپزخانه باید با تصمیمی دقیق و در جای مناسب خود مستقر شوند تا راحتی را هنگام به همراه بیاورند. اغلب صاحب خانه ها از طراحی یو شکل در آشپزخانه لذت می برند.این شیوه طراحی ،فضای مفید بیشتری را در اختیار مان می گذارد و می توان از قفسه بندی های حاصل از این گونه طراحی ،به فراوانی بهره برد.

وسایل باید تا حد امکان در محلی قرار گیردکه دسترسی و استفاده از آن سریع و راحت باشد. همزن ها و کاسه ها نزدیک به یخچال ،قابلمه ها و ماهی تابه ها نزدیک به اجاق ، وسایلی از قبیل چای ساز با قهوه ساز به علاوه مواد و وسایل شوینده نزدیک سینک ظرفشویی قرار گیرد. قابلمه ها و ابزار و وسایلی را که از جنس فلزند همواره براق و تمیز نگه داشته و در جایی قرار دهید که دسترسی به آن آسان باشد و آن ها را با نظم و ترتیب ردیف کنید .وسایل گرد و چرخان را در گوشه های کابینت قرار دهید. برای به حداقل رساندن کشیدگی در عضلات پشت و دست ها وسایل و ابزار سنگین وزن را در قسمت هایی از کابینت یا آشپزخانه بگذارید که مشکلی ایجاد نشود به خصوص اگر بتوان کشوهایی تعبیه کرد که با عقب و جلو کشیدن آن ها به ابزار مورد نیاز به راحتی دسترسی داشت . باید توجه داشته باشید که عمق این کشوها و قدرت و استحکام آن ها باید متناسب با وسایلی باشد درون آن ها جای خواهند گرفت.

آشپزخانه

برای صرفه جویی در راه رفتن و ایستادن ،یخچال و مواد خوراکی را نزدیک تر به در ورودی آشپزخانه قرار دهید تا هنگام حمل و نقل مواد غذایی که خریده اید ، زحمت بیش از انداره ای را متقبل نشوید . اگر آشپزخانه در مسیر ورودی خانه یا سرسرا باشد با جریان هوای موجود در آن محل ، قفسه های موادغذایی و یخچال در دمایی خنک تر نگه داشته می شوند. در این صورت گرمای محیط در اطراف این بخش مصرف انرژی نیز کمتر خواهد شد.

پندهای حکیمانه

سلامتی در فضای آشپزخانه آن گاه تشدید می شود که آشپز رو به شرق و محل اجاق رو به جنوب شرق قرار داده شود .

برای تهویه بهترهوای آشپزخانه وجود پنجره هایی در مقابل دیوارهای آشپزخانه مهم است . توجه کنید در بالای اجاق گاز قفسه قرار ندهید . از چوب ، فلز و منسوجات به دلیل توانمندی هایشان برای آرام کردن و ملایم تر کردن انرژیها در آشپزخانه استفاده کنید .

از دستمال های پارچه ای به جای کاغذی استفاده کنید . از ظرف دردار به جای ظروفی که درهای پلاستیکی دارند یا از ورقه های فلزی (فویل)برای پوشاندن ظرف ها استفاده کنید .

از فیلترهای چند بار مصرف برای تهیه قهوه استفاده کنید . سطل های در داری که برای پسماند های قابل بازیافت در نظر گرفته اید را نزدیک محلی که از آن ها استفاده می کنید قرار دهید .

برای کتری ها به هنگام جوشیدن در بگذارید با این کار در مصرف انرژی صرفه جویی می شود . این مورد درباره قابلمه ها و دیگر ظروفی که در آن ها چیزی پخته می شود نیز صدق می کند . کتری ، قوری یا قابلمه های کوچک را روی شعله کوچک بگذارید .

آشپزخانه

از خوشبو کننده های هوا که در افشانه ها وجود دارد استفاده نکنید زیرا از قوطی های آن نمی توان استفاده دوباره کرد یا آن را باز یافت کرد .

سعی کنید محصولاتی را بخرید که بسته بندی های آنها قابل بازیافت است .

شیر های آب را که چکه میکنند محکم کنید .

سعی کنید خریدهایتان به صورت عمده باشد . حجم زیاد مواد نیازی به بسته بندی ندارند یا کمتر دارند.

از یک تخته یا دیوارکوب برای نصب پیام ها و پیغام های افراد خانواده استفاده کنید .

آبمیوه های کنستانتره را خریداری کنید ، زیرا حجم بیشتری را با غلظت بالا در بسته بندی برای شما فراهم می آورند و تعداد بسته بندی ها را به حداقل می رساند .

پسماند های سبزیها را به صورت کمپوت در آورید .

گردآوری:

آرکا چوب


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





?